lauantai 9. marraskuuta 2013

Vielä ehdit isänpäiväksi


Huomenna se odotettu isänpäivä saapuu. Neiti on kerhossa ja hoidossa väsäillyt isälleen mitä hauskempia tavaroita, yksi hänen lempitekeleistään on paperinen työkalupakki. Voi kuinka innoissaan sitä pidetään sängyn alla odottaen huomista. Mutta siis pikapika vinkin lahjasta lupasin tähän vielä postata.

Pistän tähän rintarinnan kahdet erilaiset kehykset, joita isänpäiväksi lasten kanssa väsäilimme. Tarvitset siis: 
- perusnormi kehykset, Ikeasta mm.löytyy edullisesti. 
- muovieläimiä tai nappeja
- liimaa, kuumaliimaa, yleisliimaa tai jytympää pikaliimaa. En ole oikeen koskaan ymmärtänyt tuon kuumaliiman hyvyyttä. Ehkä se siinä kranssaskartelussa kera kuivakukkien on tosi hyvä, mutta ei sitten oikeen muussa. 
Tässä yllä sitten liimaillaan. Eläimet on kuitenkin hyvä laittaa sillä pikaliimalla, ettei sitten tippuile lattialle kun taulu on seinällä .
Nyt kehykset ovat valmiit, vain kuvat puuttuu. Halusin kuitenkin hieman jatkaa tuota eläinkehystä ja päätin spreijata sen pinkiksi. Käytin Liquitex nimistä spray-maalilla, se on vesiliukoinen eikä käryä lähes ollenkaan eli sisätilassakin voi hyvin maalata, kunhan muistat suojata alueen hyvin ennen maalausta. 
Nyt elukat ovat sitten kaikki pinkkejä :) Tähän A4 kehykseen mahtui useampi kuva neitisesestä ja sen pikkuveljestä. Ihanaa isänpäivää kaikille!
                                                                    Tanja