sunnuntai 26. tammikuuta 2014

T-paidasta fanipaita

Hei
Viimeviikkoiset juhlat paisuivat käsistä, eikä oikeastaan tarkoitukseni ollut enempää postailla aiheesta, mutta menköön nyt sitten. Tällä ohjeella voit tehdä kuitenkin jos jonkinnäköistä bändi- ja fanipaitaa, tässä siis pikaohje t-paidan tuunaukseen. Tarvitset t-paidan, trikoota, netista tulostetun kuvan logosta sekä erinäisiä tarvikkeita, joilla voit tuunailla paitaa logon mukaiseksi. Itselläni on tässä pinkkiä tylliä ja paljettinauhaa.

Leikkaa trikoo logon malliin ja jäljennä kangasliidulla tarvittavat yksityiskohdat trikooseen. Neulaa kiinni paitaan ja applikoi reunoista, joko suoralla tikillä tai siksakilla. Itse ompelin kolmeen kertaa epämääräisen huolimattomasti suoralla tikillä.
Kun trikoo on kiinnitetty, leikkaa tarvittaviin kohtiin reiät.
Loppusilauksena tylliä ja paljetti nauhaa ja tuunaus on valmis. Yksityiskohdat voi tietysti harkita sen mukaan, millaista logoa paitaansa on tekemässä. Jos ei lasketa etukäteen tehtyä ajatustyötä, tämän varsinaiseen toteutukseen meni aikaa alta tunti. Nyt sitten vaan kaikki vanhat t-paidat uusiokäyttöön =)
Terkut Salla

Ei kommentteja: