lauantai 13. heinäkuuta 2013

WC paperirullista uutta

Tällä kertaa ajattelin uusiokäyttää wc paperirullia ja tehdä niistä pienen muistokirjasen.Tämän pikkukirjasen teet hetkessä lahjaksi vaikka mökkiviemisiksi. Kirjasen sivuille voit kirjoittaa vaikka aforismeja, ruokaohjeita tai vaikka vinkkejä puutarhan hoitoon.
Näitä tarvitset:
Wc paperirullia 4-6kpl
Kuviopapereita
Koristeita
Saranarenkaan tai kaksi
Rei'itin
Kaksipuolista teippiä
Mustetta ja leimasimia
1. Paina rullat littanoiksi ja leikkaa kuviopapereista rullan kokoisia lappuja. Halutessasi voit laittaa rullan reunoihin kuvioteippiä tai mustetta.
2. Jokaisen rullan kulmaan voi rei'ittimellä tehdä tekijän johon saranarengas pujotetaan. Saranarenkaan tilalla voi käyttää vaikka avainrengasta, se ajaa saman asian. Jos haluaa, että sivut pysyy paremmin yhdessä voi tehdä rullan molempiin reunoihin reiät.
3. Voit koristella rullat leimasimilla, tarroilla, napeilla, nauhoilla ja pitseillä.
4. Mikä hauskinta jokaisesta rullastahan löytyy salainen tasku mihin voi piilottaa viestin ystävälle tai vaikka lempiruokaohjeen.Voit käyttää valmiita tageja tai leikata itse kauniit paperit muistilapuiksi rullan taskuun. Koristele myös tagit haluamallasi tavalla ja lisää vielä vetonaru tai teipinpala, jotta viestilapun saa näppärästi ulos taskusta
 
Mukavaa lämpimän päivän iltaa kaikille!


Tanja